Peaceful mind...

Randaberg sept 2011 032.jpg
Calm mind brings inner strength and self-confidence, so that`s very important for good health.
— Dalai Lama
Liv-Karin har en sjelden evne til å oppnå tillit og det er grunnlaget for all god kommunikasjon. Hun er en hjertevarm og trygg coach og når hun smiler til deg, er det genuint og du føler deg sett og ivaretatt på en måte som gjør at hjertet slapper av. Og i det øyeblikket du tør kjenne på det som er tøft, endres livet til det bedre - fordi hun også trygt kan vise deg veien ut av mørket.
— Lærer i ENLPP & Kognitiv psykoterapeut Rita Tellefsdal
Jeg har i mange år vært plaget av angst som har kommet og gått i perioder. Jeg har hatt mange samtaler med psykolog der jeg har fått hjelp til å sette ord på det - noe som i seg selv har vært godt - men jeg savnet å få hjelp til å hente frem verktøy i meg selv slik at når angsten kom over meg så visste jeg hva jeg skulle gjøre for at angsten ikke skulle eskalere men at jeg skulle klare å kontrollere den. Den hjelpen skulle det vise seg at Liv-Karin kunne gi meg. Jeg har kjent Liv-Karin i mange år. Hun er en person med et stort hjerte, -ei venninne som alltid stiller opp for deg og med en genuin interesse for mennesker. Da hun utdannet seg til ENLPP-coach tenkte jeg umiddelbart at dette var så riktig! Dette kommer hun til å lykkes med fordi hun er så god på relasjoner og har en flott formidlingsevne. Hun har hjulpet meg masse ved å få meg til å bli oppmerksom på hvordan jeg tenker - og lært meg hvordan man kan endre følelser og handlinger ved å endre på tankemønsteret. Jeg har lært mye av Liv-Karin og jeg kan anbefale henne på det varmeste! Har du utfordringer du trenger hjelp til så er jeg sikker på at Liv-Karin kan hjelpe deg. Lykke til!
— Kvinne 47
Jeg har benyttet meg av Liv-Karin som coach. Målet mitt med dette var å booste motivasjon og samtidig lære meg noen effektive og gode teknikker for å gå ned i vekt. Liv-Karin er veldig tydelig å snakke med, hun gir gode og klare råd og hadde flere teknikker som jeg har benyttet meg av med stort hell. Jeg kan trygt anbefale Liv-Karin, og håper flere får benyttet seg av hennes kunnskap.
— Lars K.
Trenger du en coach eller livsveileder? Jeg kan anbefale Master Practitioner og hypnoterapeut Liv-Karin Evensen. Hun er en kvinne i balanse med seg selv og holder en høy faglig kompetanse i å forstå menneskesinnet. Med et stort hjerte kan hun hjelpe deg å utforske det vonde og guide deg mot dine mål. Trygghet, harmoni og fokus på løsninger kjennetegner Liv-Karins arbeid.
— Psykolog og lærer i ENLPP & hypnose Sigurd Stubsjøen
Liv-Karin er den typen man får respekt for og stoler på ved første møte. Hun har integritet til å stå last og brast med deg uansett tema som måtte dukke opp. Coaching via FaceTime- NO PROBLEMA!
— Siw
Min bestemor sa til meg en gang jeg pleiet min bestefar på sykehjemmet, at nå kom sosionomen i meg frem. Jeg sa til bestemor at nei, det er hvem jeg er som gjorde at jeg valgte yrket mitt, ikke motsatt. Og slik tenker jeg om Liv-Karin, at hun ble født med en gave, egenskaper, ønske og lidenskap om å hjelpe andre. Liv-Karin har alltid vært et menneske som har søkt å se andre mennesker for hvem de er og møte de der de er, hjelpe dem å selv se sine styrker og utfordringer for å kunne bli den beste utgaven av seg selv. For å kunne ikke bare overleve, men leve godt i den komplekse og tidvis hjerterå verden vi lever i.
Og uansett hva Liv-Karin har jobbet med eller hvor hun har befunnet seg på sin egen personlige reise, så har fokuset vært det andre mennesket, og de mennesker denne personen har hatt rundt seg. Ønsket om mennesker i skjønn forening, ikke naivt og tilgjort, men ekte og ærlig med rom for å feile.
Men livet er ikke alltid enkelt, og alle mennesker har sin historie, sine perspektiv og sine arr, så det krever et innsiktsrikt og modig menneske til å ta fatt på oppgaven det er å bistå andre i å stå trygt i seg selv, sette grenser og på samme tid være et omsorgsfullt medmenneske. Liv-Karin er det, modig og tydelig, hun er ikke konfliktsky men harmonifremmende. Og med en slik unik kombinasjon av egenskaper kan man tillate seg å sammen med den andre gå inn i den mest krevende siden av et menneskes liv, på en trygg og utviklende måte.
Jeg ønsker å gi Liv-Karin mine varmeste anbefalinger, jeg unner dere alle å bli tatt inn under hennes beskyttende vinger for selv å finne ut av livets små og store mysterier - for sammen med henne blir dere sterke, og da er alt mulig.
— Silje Aas Meyer
IMG_3186.JPG

Altfor mange lever ikke ut drømmen sin, fordi de lever ut frykten sin...

Ta en titt i speilet... der ser du motstanderen din