Sammen er vi gode...

New York 2009 3468 kopi.jpg
 

Hege Hushovd-sunn endring er min samarbeidspartner innen kost og helse. Hege brenner for faget sitt og har som meg, en tro om at det hele starter innenfra. Hun kan hjelpe deg om du vil opp/ned i vekt, om du har sykdom å ta hensyn til, eller om du bare vil ha et sunnere liv. Hege er også PT og kan sette opp et treningsprogram til deg om du vil.

 

Kognitiv psykoterapeut Rita Tellefsdal som har vært min lærer og mentor gjennom hele min ENLPP-utdannelse. En dame med stor kunnskap og et uendelig stort hjerte for andre! Denne dama er RÅ!

 

Psykolog Sigurd Stubsjøen som også har vært min lærer og mentor gjennom utdannelsen. En kunnskapsrik mann som så inderlig ønsker at flere skal få innsikt i hans kunnskap. "Sharing is caring!"

 

Anita Trondsen en moden og klok dame. Hun er raus og hjertelig, og med en solid trygghet i baggasjen, så her er det bare å slappe av. Anita driver livsmestringihverdagen.no

Heidi Hallen Levang har vært så elskverdig å bidra med fantastiske flotte bilder på siden min, jeg bare elsker bildene hennes! Sjekk ut hennes Instagram konto @byheidikins for å se flere bilder. Det er også mulig å kjøpe bildene hennes!

P1020547.jpg
Let your butterfly come out and shine
— Liv-Karin Evensen